Banner_Om os

Kontakt os på +45 7060 6042

Miljø

Da Pharmacolds ambition er at udvikle vores forretningsdrift på forskellige områder, er det vores mission at proaktivt udvikle initiativer til at imødekomme miljøets velfærd – at indarbejde miljøinitiativer i hele vores ledelse er en vigtig prioritet.

I alle aspekter af vores forretningsdrift, herunder produktudvikling, fremstilling og salg, er vi nødt til at formulere initiativer, der opretholder og forbedrer miljøet. I mellemtiden er vi nødt til at fremme udviklingen af ​​nye produkter og innovation af teknologier, der vil føre til en mere miljøvenlig verden.

Under forskriften "miljørespons er en vigtig ledelsesressource" skal vi integrere miljøinitiativer i vores virksomhedsledelse, da de kan føre til forretningsudvidelse, forbedret forretningspræstation og yderligere forbedring af vores troværdighed hos eksterne parter. Vi agter at være en førende virksomhed inden for "miljøledelse" og dermed bidrage til et sundere globalt miljø som en god borger på jorden.

Desuden er Pharmacolds strategi og mål knyttet til FN's 17 globale bæredygtighedsmål. Vi har valgt at fokusere på tre af de sytten mål, der gør vores arbejde så nyttige som muligt;

Bæredygtig energi, Ansvarligt forbrug og innovation samt klimaindsatsen.
Pharmacold holder løbende dialog med producenter og aktører indenfor såvel køleanlæg som varmepumper og sørger for at være rustet til at tilråde de løsninger der fungerer mest bæredygtigt målt på energiforbrug.

Som en platform for bæredygtighed ligger selvfølgelig vores værdier - ansvar, åbenhed og enkelhed. De er grundlaget for alt, hvad vi gør.

I 2015 blev FNs Agenda 2030 og 17 globale mål for bæredygtig udvikling vedtaget. Resultatet vil påvirke alles fremtid, da målene er universelle. Vi har etableret FN's globale mål i vores bæredygtighedsindsats.

https://www.verdensmaalene.dk/

Kontakt os i dag!

Vi er klar på +45 7060 6042, info@pharmacold.dk eller udfyld formlen her og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt!